26 iulie 2016

Vocea Revelației


Vocea pe care o auziți nu este a unui singur individ, ci a Mulțimii Angelice împreunate, vorbind împreună, cu o singură Voce.

Ea trece printr-un singur individ, da, dar la un nivel mai înalt, individualitatea este cu totul diferită. Atât de diferită este ea în lumea voastră.

De aceea Vocea Noastră este așa unică pentru că aceasta este Vocea multora.

De aceea Noi vorbim în felul în care o facem pentru că este Vocea multora.

Oamenii în lume se pot gândi doar la indivizi. Ei întreabă, ”Ei bine, care este numele acestui Înger, sau acestei Ființe?”

Dar numele nu sunt importante în chestiuni precum aceasta, decât pentru aceia care nu pot gândi dincolo de granițele propriei lor separații.

Într-un fel, Vocea Noastră este parte din Noul Mesaj pentru conștiința voastră ca voi să puteți înțelege procesul Revelației și să fiți martori la acesta.

Niciodată înainte nu a fost dezvăluit într-adevăr acest proces, nu persoanei comune, nu publicului general, nici măcar învățaților și experților, teologilor și filozofilor.

Este timpul acum pentru omenire să învețe despre aceste lucruri pentru că trăiește la un timp al Revelației.

Noi suntem Revelația.

Dumnezeu nu vorbește pentru că Dumnezeu este prea măreț.

Așadar, Voința lui Dumnezeu este exprimată și comunicată Prezenței Angelice, care supraveghează toate lumile în care viața inteligentă a evoluat.

Voința Creatorului este apoi exprimată în cuvintele și limba acelei lumi, pentru acel popor.

Există un singur lucru ce Dumnezeu nu poate fi, și acela este să nu fie Dumnezeu, ceea ce este un lucru foarte straniu privind existența voastră, căci Creația nu poate în mod real să nu fie Creație, și voi sunteți parte din Creație.

Și asta este enigma și contradicția existenței voastre.

Voi vă prefaceți că sunteți ceea ce nu sunteți. Dar acea prefăcătorie este ceea ce înseamnă să fii în lume.

Mulți dintre Noi am fost în lumi precum aceasta. Noi înțelegem aceste lucruri.

De aceea Noi suntem intermediarul perfect pentru a exprima Voința și intențiile Creatorului, și pentru a aduce această Voință și intenție la voi, nu numai în termeni de învățături supreme, dar în termeni de comentariu și aplicație – explicând ce înseamnă aceste lucruri, cum pot fi ele experimentate și aplicate în viața voastră și în special în circumstanțele schimbătoare ale lumii.

Căci lumea se confruntă cu Marile Valuri ale schimbării, și lumea experimentează intervenție din partea raselor de dincolo.

Este un punct măreț de cotitură pentru familia umană. Dar omenirea este inconștientă și nepregătită și este foarte vulnerabilă decepției și neînțelegerii.

Ca Mesagerul să vină în lume la acest timp, însuși procesul Revelației trebuie să fie dezvăluit, sau prezența și scopul său aici nu vor fi înțelese, și el va fi confundat cu alții care fac mari afirmații dar care, ei înșiși, nu au marele Mesaj de transmis.

Oamenii vor fi confuzi privind pe cine să asculte.

Ei vor fi confuzi din cauza Vocii Revelației. Căci există multe voci care vorbesc cu omenirea la acest timp – voci din Mai Marea Comunitate, voci din partea Intervenției, voci din propria voastră minte,  voci care vă bântuie, voci care vă încântă.

Dar există doar o singură Voce a Revelației, și Noi suntem acea singură Voce.

Ca tu să accepți asta înseamnă că trebuie să accepți că primești Revelația și că începi să iei în considerare responsabilitățile pe care acest lucru le-ar putea pune asupra ta.

Ți se arată cum Dumnezeu vorbește lumii și că Dumnezeu a vorbit din nou să pregătească omenirea pentru un viitor diferit de trecut, pentru un set nou de realități, pentru o nouă existență și o mai mare provocare și dificultate.

Evoluția omenirii urmează tiparul evoluției marii majorități a raselor din univers. Când acele rase încep să-și epuizeze propriile planete și să înfrunte realitatea vieții din Mai Marea Comunitate în univers, ei au ajuns la un prag mare și dificil și prăpăstios.

Ei au atins un adevărat punct de cotitură unde înțelegerea și presupunerile lor anterioare nu îi vor servi și ar putea chiar să-i trădeze.

Omenirea a atins acest prag.

Ca tu să te maturizezi spiritual cât și fizic în această lume și să te pregătești pentru o Mai Mare Comunitate, vei avea nevoie de o Nouă Revelație de la Dumnezeu, căci nu te poți pregăti pentru ceva despre care nu știi nimic.

Oamenii sunt încă prea împământeniți în trecut, identificați cu trecutul, presupunerile lor bazate pe trecut, așa că ei nu pot vedea în mod real ce vine la orizont.

Apoi, desigur, există problema negării umane, slăbiciunea minții în înfruntarea realității și în pregătirea pentru eventualități.

Acestea sunt toate probleme inerente în familia umană, și realmente toate celelalte rase din univers trebuie să lucreze cu astfel de probleme de asemenea.

Așa că voi nu sunteți singuri, și voi urmați calea evoluției, pregătindu-vă să ieșiți din izolare în univers.

Un asemenea prag necesită o înțelegere spirituală mai mare, o recunoaștere mai mare a Prezenței Divine din univers.

Voi nu mai aveți de-a face cu un zeu local, o deitate locală, un zeu al dealului și al copacului, un zeu al oceanului și al râului.

Voi nu mai aveți de-a face nici măcar cu un zeu al unei lumi și al unui popor, așa cum sunteți obișnuiți să gândiți.

Acum aveți de-a face cu un Dumnezeu al tuturor universurilor și al Creației dincolo de universuri, un Dumnezeu atât de mare încât mintea voastră poate doar cădea în laudă.

Nu un Dumnezeu uman. Nu un Dumnezeu pe care tu îl creezi în propria ta imaginație, dar un Dumnezeu pe care trebuie să-l experimentezi la un nivel mai adânc, dedesubtul și dincolo de limitele minții tale de suprafață.

Ca tu să înțelegi Dumnezeul Comunității Mai Mari, atunci trebuie să înțelegi Vocea Revelației.

O neînțelegere aici ar putea fi foarte dăunătoare și periculoasă.

Căci vei auzi voci variate, dar nu vei ști pe care s-o asculți.

Fără Cunoașterea mai adâncă dinăuntrul tău pe care Dumnezeu a plasat-o acolo să te ghideze, cum poți face diferența?

Și dacă nu poți răspunde Revelației de la Dumnezeu, cum vei răspunde adevărului din orice?

Atât de legat de credințe și presupuneri, cum poți auzi adevărul în vreun lucru?

Este un test mare și o revelație divină mare, o mare provocare pentru ascultător.

Dar nu este numai o provocare. Este un apel pentru a vă trezi și a vă pregăti.

Căci voi vă înfruntați cu un viitor hazardat, un viitor periculos – o trecere periculoasă și dificilă în Mai Marea Comunitate, o trecere periculoasă și dificilă într-o lume nouă, o lume a resurselor în diminuare și tulburare politică și economică crescânde.

Nu este un timp pentru teorii străvechi. Nu este un timp nici chiar pentru religii străvechi să vorbească despre aceste lucruri, fără binecuvântarea și îndrumarea Creatorului.

Dumnezeu a vorbit din nou, și nimeni în lume nu poate susține că Dumnezeu nu poate vorbi din nou, și dacă fac asta, este ignoranța lor și aroganța lor cea care îi fac să vorbească despre acest lucru.

Nici măcar Mesagerii lui Dumnezeu nu pot determina ce va face Dumnezeu în continuare.

Nici măcar Mulțimea Angelică nu poate determina ce va face Dumnezeu în continuare.

În timp, acesta este cazul. Dincolo de timp, este un caz cu totul diferit, și aceste probleme nu sunt o preocupare.

Noi suntem podul dintre realitatea timpului și spațiului și realitatea dincolo de timp și spațiu – două realități care sunt atât de diferite.

Tu nu-ți poți imagina această Realitate Mai Mare pentru că imaginația ta nu poate avea de-a face decât cu imagini și gânduri ale acestei lumi.

Acesta este motivul pentru care concepția omenirii despre Paradis, sau Rai, este în totalitate rânduită de imagini lumești și de preocupări lumești.

Dar realitatea este total diferită și dincolo de toate acestea.

Asta nu este preocuparea ta, totuși, căci tu nu ai fost trimis în lume să visezi la Rai.

Ai fost trimis în lume să fii de folos lumii, să fii de folos acum unei lumi noi, o lume în schimbare, o lume provocatoare, și totuși o lume care are puterea să instige cooperare umană mai mare și să invoce o Cunoaștere mai mare pe care fiecare persoană o poartă înăuntrul ei.

Noua Revelație trebuie să invoce această Cunoaștere.

Nu este un timp pentru a crede într-un lider măreț, un emancipator, un salvator.

Omenirea va trebui să se salveze pe sine acum.

Un singur individ doar ar polariza populația, instituind conflict uman mai mare, setând scena pentru un război împotriva credincioșilor și necredincioșilor.

Nu, chemarea trebuie să fie pentru individ acum, căci lumea va avea nevoie de mulți salvatori, mulți indivizi îndrumați și inspirați, sau civilizația umană ar putea să eșueze, și acel eșec ar putea fi cel mai teribil lucru care i s-ar putea întâmpla familiei umane.

Cu siguranță voi ați cădea sub dominația puterilor străine în univers.

Astfel de puteri vă urmăresc, ascultându-vă, plănuind să-și poarte activitățile prin metode ocolite și subtile.

Este un timp  periculos, dar pentru tine, este timpul potrivit să fii în lume, căci acesta este motivul pentru care ai venit – nu să te ascunzi în fantezie, nu să te îmbogățești, nu să te prefaci că ești ceva ce nu ești, nu să trăiești o viață de evitare și iresponsabilitate, ci să fii în lume pentru a fi de folos în lume la acest timp, nu doar să întâlnești nevoile curente ale vieții, dar pentru a te pregăti pentru însuși viitorul.

Numai Cunoașterea dinăuntrul tău, mai marea inteligență, știe despre aceste lucruri, și trebuie să te îndrume în aceste chestiuni. Trebuie să înveți să te oferi ei și să o deosebești de toate celelalte voci în mintea ta și de toate influențele care trag de tine din lumea din jurul tău.

Pentru asta, să înveți despre Vocea Revelației ar fi foarte important.

Și de aceea este împărtășită cu tine.

De aceea este predată pentru prima dată în lumea voastră emergentă.

În ciuda existenței lungi a omenirii în această lume, voi sunteți o rasă tânără – imatură, imprudentă și nebănuitoare.

Voi aveți multe calități mari.

Ați păstrat spiritualitatea și creativitatea în viață în lume, în timp ce ele au murit în atât de multe alte lumi – lumi avansate tehnologic care sunt sterile și seculare, unde libertatea individuală este necunoscută.

Promiteți foarte mult. Dar aveți probleme mari, și aveți niște dizabilități de asemenea – tendința către negarea umană. Și tribalitatea voastră, care v-a servit în trecut, vă poate orbi acum.

Noua Revelație te cheamă să răspunzi la Cunoașterea dinăuntrul tău și să asculti Vocea Revelației.

Vei avea multe întrebări, bineînțeles.

Ai putea avea temeri și suspiciuni.

Ai putea avea îndoieli grave.

Acestea sunt toate de așteptat.

Dar provocarea pentru tine este, poți răspunde la Noua Revelație?

Poți auzi Vocea Revelației?

Poți avea umilitatea și responsabilitatea să vezi că trăiești la un timp al Revelației și ce ar putea asta să însemne pentru tine?

Care este responsabilitatea ta în acest lucru?

Ce înseamnă această chemare pentru tine?

Nu te procupa cu alți oameni dacă chemarea este pentru tine.

Asta e între tine și Dumnezeu, între tine și Noi.

Noi suntem singura Prezență Angelică ce supraveghează lumea.

Alege alte voci și vei alege voci din Mai Marea Comunitate, care vor profita de presupunerile religioase ale omenirii.

Și ei pot proiecta voci în lume.

Cum vei ști diferența?

Cum poți face diferența dintre ce e adevărat și ce e fals, dintre ce este bine și ce doar arată bine?

Provocarea este asupra ascultătorului.

Dumnezeu este real cu tine. Tu poți fi real cu Dumnezeu?

Dumnezeu este onest cu tine. Tu poți fi onest cu Dumnezeu?

Dumnezeu te servește și te asistă în feluri în care tu nu poți să te servești.

Poți accepta asta și să urmărești pregătirea pe care Dumnezeu o oferă să salveze omenirea?

Povara este asupra ascultătorului.

Dovada este în natura răspunsului tău.

Dovada este în ceea ce necesită în tine și rezonanța ta cu adevărul Revelației.

Dumnezeu vorbește adevărul prin Prezența Angelică.

Poți auzi asta, simți asta și răspunde la asta?

Sau mintea ta este atât de fixată, atât de legată de convingeri, temeri și suspiciuni încât nu poate auzi, nu poate răspunde?

Toți marii Mesageri care au fost trimși în lume la puncte mari de cotitură ale omenirii, ei au trebuit să se înfrunte cu incapacitatea altora de a răspunde.

Ei au fost persecutați de acest lucru.

Asta este cine ești tu?

Vei fi tu persecutorul Mesagerului, unul care neagă Revelația?

Dacă este așa, nu vei fi singur, dar vezi tu, vei fi eșuat testul.

Vei fi dezamăgit Creatorul.

Creatorul nu te va pedepsi, dar nu vei fi capabil să primești binecuvântările, îndrumarea și puterea Noii Revelații.

Marea împuternicire va fi dată altora, și tu nu vei fi capabil să primești.

Asta ar fi o tragedie enormă pentru viața ta.

Și ar fi de asemenea o tragedie pentru lume, căci destui oameni trebuie să răspundă Revelației ca ea să aibă forță și să fie eficace în lume, să-i ofere omenirii încurajare mai mare, forță și responsabilitate mai mari, răspundere mai mare unul pentru altul, cooperare mai mare între națiuni, care trebuie acum să se unească să conserve lumea și să se pregătească pentru însăși Mai Marea Comunitate.

Totul se bazează pe răspunsul individului.

Dumnezeu nu vorbește cu guvernele lumii.

Nu vorbește exclusiv celor bogați sau celor privilegiați sau grupurilor secrete.

Vorbește popoarelor.

Vorbește cu tine.

Dacă oamenii nu pot răspunde, ce poate face un guvern?

Și dacă oamenii într-adevăr răspund, guvernul va trebui să se schimbe într-un final și să răspundă la acest lucru.

Tu auzi Vocea Revelației.

Este Vocea multora.

Este Vocea Înțelepciunii și Cunoașterii la o scară pe care nu ți-o poți imagina.

Miracolul va fi în natura răspunsului tău.

Pot cei separați să fie atinși de Creatorul întregii vieți, sau vor rămâne ei în întunericul Separației, numai cu temerile și dorințele și presupunerile lor să-i îndrume?

Sau vor răspunde ei și vor fi aprinși, permițându-le lor să-și reamintească responsabilitățile mai mari pentru a fi în lume, dându-le curajul și determinarea să urmeze un drum diferit în viață?

Vor fi ei capabili să primească Cunoaștere și înțelepciune din univers, să pregătească omenirea pentru univers?

Vor fi ei capabili să răspundă la Revelația lui Dumnezeu?

Aceasta este.

Nu va mai fi alta. Nu va mai fi alta.

Aceasta este Revelația pentru acest timp și pentru timpurile ce vor veni.

Dumnezeu trimite doar o Revelație în lume.

Orice altă revelație este sau o invenție umană sau este o manipulare din partea acelor rase care intervin în lume astăzi.

Nu poți veni la Dumnezeu în termenii tăi.

Nu poți determina natura și regulile angajamentului.

Tu poți veni la Dumnezeu doar în condițiile lui Dumnezeu, și Dumnezeu stabilește condițiile în așa fel încât oamenii vor deveni mai tari, cu compasiune mai mare, mai puternici, mai angajați în lume și mai cooperanți unul cu altul.

Nu poate fi cum vrei tu.

Trebuie să fie calea lui Dumnezeu, căci Dumnezeu știe și tu nu știi.

Dumnezeu vede ce vine la orizont, departe, departe pe mare.

Tu nu vezi aceste lucruri.

Dumnezeu știe ce este destinul uman.

Tu nu știi ce este destinul uman.

Dumnezeu știe de ce ești în lume și pe cine trebuie să întâlnești și unde trebuie să mergi.

Tu nu poți vedea asta, căci tu poți fi doar unde ești.

Tu nu poți înțelege Vocea Revelației în mod intelectual.

Asta nu va produce recunoaștere reală.

Recunoașterea se întâmplă la un nivel mai adânc, dedesubtul suprafeței minții, la nivelul inimii și conștiinței voastre mai adânci – nu conștiința voastră socială, dar conștiința pe care Dumnezeu a creat-o, care vă permite să răspundeți la adevăr și să căpătați imunitate la ceea ce este fals.

Voi puteți să Ne cunoașteți și să Ne auziți doar cu inima voastră.

Puteți doar să-l cunoașteți și să-l apreciați pe Mesager cu inima voastră.

Ar putea fi confuz pentru mintea voastră.

Ar putea să vă provoace convingerile și presupunerile.

Ar putea să vă ceară să vă reconsiderați religiile, filozofia, în orice măsură în care aveți aceste lucruri. Dar răspunsul este la un nivel mai adânc.

Dumnezeu îi restabilește și îi salvează pe cei separați prin Cunoaștere.

Dacă ați putea înțelege acest lucru, ar face toată diferența pentru voi.


Dacă ați putea auzi Vocile Noastre, care este o singură Voce, ar face toată diferența pentru voi și pentru lumea voastră.



Cristosul din tine nu sălăşluieşte într-un trup. Şi totuşi, El e în tine. De aici trebuie să rezulte că nu eşti într-un trup. Ce e în tine nu poate să fie în afară. Şi e clar că nu poţi fi separat de ceea ce e tocmai nucleul vieţii tale. Ce îţi dă viaţă nu poate sălăşlui în moarte. Nici tu nu poţi. Cristos e încadrat într-o ramă de Sfinţenie al cărei singur scop e să Îl facă manifest celor ce nu Îl cunosc, ca să îi cheme să vină la El şi să Îl vadă unde au crezut că sunt trupurile lor. Trupurile lor vor dispărea atunci, ca Sfinţenia Lui să poată fi înrămată în ei.